T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora (ESCAL), organitzarà en 2013 el 53 Congrés Anual de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora (ESCAL), organitzarà en 2013 el 53 Congrés Anual de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre

Durant els dies 3 al 6 d'Octubre de 2012, es va desenvolupar a Burgos el 52 Congrés Anual de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV), un dels congressos de referència, a nivell europeu, del desenvolupament i innovació de la ceràmica i el vidre.

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora va participar amb la presentació d'un total de 9 treballs innovadors entre conferències i pòsters. Amb aquest nombre de comunicacions l'ESCAL s'ha situat com a quarta institució (de 95 participants) en presentació de treballs, després de l'el Institut de Ceràmica i Vidre del CSIC (Madrid) amb 35 comunicacions, l'Institut de Ciència de Materials d'Aragó de la Universitat de Saragossa i CSIC amb 11 comunicacions i l'Institut de Ciència de Materials de Sevilla del CSIC amb 10 comunicacions.

Les comunicacions presentades per l'ESCAL han abastat diversos temes com: Síntesi de pigments ceràmics, Optimització de Matèries Primeres, Avaluació de nous sistemes energètics, Noves funcionalitats de rajoles ceràmiques, Arqueometría i Art. Aquesta varietat de temes, és una mostra de les inquietuds investigadores que presenta l'ESCAL i que són reconegudes a nivell nacional i internacional.

Durant aquest Congrés es va desenvolupar l'assemblea anual de la SECV, on es va decidir seleccionar l'Escola Superior de Ceràmica de L'Alcora com a seu del 53 Congrés Anual de la SECV que tindrà lloc l'any 2013, la qual cosa també avala el potencial, que presenta aquest centre docent i d'investigació depenent de l'ISEACV, en el desenvolupament i innovació del sector ceràmic.

agenda

Events