Salutació

Salutació

 

L'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) és una entitat pública de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. Institució que té encomanat, entre d'altres, potenciar i difondre els ensenyaments artístics superiors dins i fora d'ella.

 

Són molts els noms coneguts per les seves creacions en tots els camps artístics, persones que es van iniciar en els nostres centres d'ensenyament: intèrprets i creadors de música, coreògrafs i artistes, fotògrafs, ceramistes, dissenyadors ... I la societat valenciana se sent orgullosa.

 

Com habitants d'un món global en un segle que ens permet estar a un sol clic de tota creació artística, de tota manifestació cultural, del més nou pensament. No oblidem que som el que coneixem, que el nostre estar ho és en la globalitat i que és en aquest món on discorre la nostra vida, volen els nostres somnis, captem les essències de l'art i de la cultura o traslladar a un material sostenible o impredictible nostre pensament, els nostres sentiments ... estem creant cultura, treballem amb la innovació i amb tecnologia de segle XXI, li donem al nostre estudiantat eines perquè, a través dels seus estudis, obrin la seua ment i ens acompanyen cap a un futur que serà el seu present. Estem compromesos amb ensenyar-los a ser subjectes del seu fer creatiu, a ser subjectes creadors.

 

Aquests ensenyaments artístics superiors condueixen a l'obtenció d'un títol de Grau (nivell 2 del MECES) com ho fan els ensenyaments que s'imparteixen a les universitats. I com elles, estem obstinats a formar grans professionals que, un cop titulats, s'integrin en el sistema econòmic de país afegint valor a l'activitat productiva.

 

Després de catorze anys d'activitat, l'ISEACV és ja un referent educatiu, artístic, cultural i universitari amb un reconeixement nacional i internacionalment. La qualitat i l'excel·lència dels nostres tretze centres públics, Escoles i Conservatoris Superiors, comença en el nostre professorat i es projecta en el seu estudiantat. Sense oblidar la magnífica tasca del personal d'administració i serveis i el personal de neteja.

 

Des d'aquesta finestra digital volem mostrar-vos els Graus, Màsters i estudis que s'imparteixen en els nostres centres. Al mateix temps, servirà per mantindre un canal informatiu en el qual es puguen trobar totes les novetats.

 

Direcció de l'ISEACV