Visualització de contingut web

Màsters oficials

Els Ensenyaments Artístics de Màster tenen com a finalitat l'adquisició per l'alumnat d'una formació avançada de caràcter especialitzat o multidisciplinari, orientada a l'especialització acadèmica o professional, o bé a promoure la iniciació en tasques investigadores.
Des del ISEACV s'està treballant en l'elaboració de títols de màster oficials, en els àmbits de la dansa, de la música, del teatre, de les arts plàstiques i del disseny, adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Es preveu que els estudis de Doctorat, pel que fa a l'àmbit de les disciplines que li són pròpies, es realitzen mitjançant convenis amb les universitats.
 

Màsters

DISSENY

  • Màster en Ensenyaments Artístics en Edició d'Obra Gràfica mitjançant el Gravat i la Serigrafia, impartit per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló.  Amplía la informació al web de l'Escola.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Co-disseny de Moda i Sostenibilitat, impartit per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. Amplía la informació al web de l' Escola.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Creativitat i Desenvolupament de Producte, impartit per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. Amplía la informació al web de l'Escola.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Disseny de Publicacions Analògiques i Digitals, impartit per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.  Amplía la informació al web de l'Escola.

MÚSICA

  • Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació i Investigació de la Música, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Òscar Esplà' d'Alacant. Amplía la información al web del Conservatori.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Musical i Investigació Aplicada, impartit al Conservatori Superior de Música ‘Salvador Seguí' de Castelló.Amplía la informació al web del Conservatori.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Musical i Investigació Performativa, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. Amplía la informació al web del Conservatori.
  • Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Operística, impartit pel Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. Amplía la información al web del Conservatori.