T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Tipografia a les Escoles, una exposició d'alumnes al MuVIM de València

Tipografia a les Escoles, una exposició d'alumnes al MuVIM de València

L'alumnat de l'especialitat de disseny gràfic de les cinc Escoles de disseny del Campus ISEACV, exposen els seus treballs de tipografia al MuVIM, Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat, fins el 31 de juliol.

Aquest mostra d'estudiants d'arreu del nostre territori, és un complement de l'exposició Cada lletra conta una història, que forma part de les activitats del 6è Congrés Internacional de Tipografia i ha estat comissariada per la historiadora del disseny Raquel Pelta.

Les professores responsables d'aquesta exposició anomenada Tipografia a les Escoles han treballat a partir d'una selecció feta pels departaments de disseny gràfic de cadascun dels centres. 

Aquesta col·laboració del Museu amb les institucions docents ha donat visibilitat als projectes de qualitat que naixen a les aules de les Escoles d'Art i Superior de Disseny d'Alacant, Alcoi, Castelló, Oriola i València.

Pel que fa a l'interés social d'una disciplina tant especialitzada com la tipografia, el MuVIM afirma que "es fa ressò de l'auge que la creació tipogràfica ha experimentat d'un temps ençà en disciplines com ara la il·lustració i el disseny gràfic, tot i destacant la seua autonomia i rellevància visual".

agenda

Events