T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Es presenta a Alcoi el cartell guanyador de Don Juan Tenorio

Es presenta a Alcoi el cartell guanyador de Don Juan Tenorio

La Sociedad El Trabajo d'Alcoi ha presentat el cartell que anunciarà les representacions del Don Juan Tenorio a aquesta entitat cultural. 
Miren Leyzahola, que estudia 2n d'Il·lustració a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, ha estat la guanyadora del concurs que s'ha realitzat per a la selecció del cartell amb un treball "atrevit, provocador, com ho és l'obra de teatre", segons les paraules de l'autora.

Han estat presents durant l'acte el president de la societat, Ángel Pérez; el director teatral de l'obra, Ignacio Francés; el regidor de cultura, Paco Agulló i el vicedirector de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, Rafa calbo, a més de bona part dels 40 actors que participen en l'obra de teatre. 

Agulló ha felicitat la Sociedad El Trabajo per la producció i per haver triat l'Escola de Disseny per a realitzar el cartell. L'autora, Miren Leyzahola, ha explicat que ha volgut homenatjar Doña Inés i donar-li al cartell la imatge atrevida que li correspon. 

Rafa Calbo, ha significat de manera especial aquesta col·laboració perquè "les persones que estimem la cultura hem d'establir ponts de col·laboració per a fer-la créixer". A més a més, també es van donar sengles mencions honorífiques a Mercedes Lorca i a Esperanza Navarro, totes dues estudiants de l'Escola.

agenda

Events