T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Origina 2016, jornades de disseny a l'EASD d'Oriola

Origina 2016, jornades de disseny a l'EASD d'Oriola

origina_43.jpg

Durant set dies del passat abril l'Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela va ser un centre d'experimentació i difusió del disseny per motiu de la celebració de les jornades culturals Origina 2016. Activitats com conferències, tallers, fotomarató, desfilada de moda i lliurament de premis, s'han desenvolupat a l'Escola i a La Lonja, l'auditori de la ciutat. 

El motiu de la cita d'enguany ha estat les experiències sensorials que amb l'eslògan "¿Veure o mirar? Tú deixa de veure i veuràs!" han convidat estudiants i assistents a posar-s'hi a la pell d'aquells que no tenen la capacitat de veure.

Els organitzadors de les jornades declaren que "a través de les jornades de disseny Origina 2016, manté el seu compromís de propiciar la cerca del coneixement per a la formació de professionals competents, capaços de generar creacions sota la consideració dels aspectes ètics del disseny i de l'art en general i on la creativitat, estretament lligada al concepte d'innovació, constitueix el seu pilar primordial".

agenda

Events