T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Onze alumnes de disseny del campus han rebut premis en Cevisama 2016

Onze alumnes de disseny del campus han rebut premis en Cevisama 2016

Durant la fira internacional de la ceràmica Cevisama 2016, onze alumnes de tres escoles de disseny del campus ISEACV van estar premiats en els diferents concursos que solen acompanyar aquesta important cita celebrada a la Fira de València el passat febrer.
Aquesta mena de reconeixements donen prestigi i són un clar estímul tant pels estudiants com per als centres d'ensenyaments artístics superiors.

CEVISAMA LAB
Les distintes categories del concurs de disseny ceràmic de banys, Cevisama Lab, són un clàssic per als alumnes de disseny del campus ISEACV, que tots els anys recullen guardons.

En la categoría Productes ceràmics conformats mitjançant premsatge semisec, Sergio Aparicio, de l'EASD de Castelló, va aconseguir el segon premi per la seva proposta Swap, una recreació de la històrica rajola hidràulica.

En la categoria Disseny de banys, el primer premi va estar per a Raquel García Cerdà, Sílvia Llorca, Ramiro Cesio, Guillermo Durà i Marthine Aure Grundso, de l'EASD d'Alacant per la seua creació Hydria. El segon premi va recaure en Ángela Ortega de l'EASD d'Oriola, pel seu projecte Wabi Shower.

INVENTANT ESPAIS AMB CEILOOK
L'empresa de sostres ceràmics decorats Ceilook va fer un concurs en col·laboració amb l'EASD de Castellóon van participat tots els estudiants de les especialitats d'interiorisme, producte i revestiments ceràmics. Yasmin Mouchirrafie, Ana Gerez i Patricia Sanz van ser els guanyadors en la proposta Hexágono i Vicente Ribes González en la de senyalètica, a més a més d'haver seleccionat quatre finalistes en cada categoria.

En la categoría Diseño de baños, el primer premio fue para Raquel García Cerdà, Sílvia Llorca, Ramiro Cesio, Guillermo Durà y Marthine Aure Grundso, de la EASD de Alicante por su creación Hydria. El segundo premio recayó en Ángela Ortega de la EASD de Orihuela, por su proyecto Wabi Shower.

INVENTANDO ESPACIOS CON CEILOOK
La empresa de techos cerámicos decorados Ceilook hizo un concurso mano a mano con la EASD de Castelló donde participaron todos los estudiantes de las especialidades de interiorismo, producto y revestimientos cerámicos. Yasmin Mouchirrafie, Ana Gerez y Patricia Sanz fueron los ganadores de la propuesta Hexágono y Vicente Ribes González en la de señalética, además de haber seleccionado cuatro finalistas en cada categoría.

agenda

Events