T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Llistat d'aspirants admesos. Convocatòria contractació professor especialista a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València

Llistat d'aspirants admesos. Convocatòria contractació professor especialista a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València

05/10/2016
 
LLISTAT D'ASPIRANTS ADMESOS PER A la REALITZACIÓ DE LA PROVA CONVOCATORIA DE PROFESSOR ESPECIALISTA FASHION EDITORIAL

Convocada la citada vacant de professor especialista, i una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i revisada la documentació, es procedeix a la publicació del llistat de persones admeses per a la realització de la prova descrita en la pròpia convocatòria, en el lloc i data que la mateixa especifica, 7 d'octubre de 2016 a les 10:00 hores en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.
 

1. Viguer Torres, Isabel Clara

Per a possibles reclamacions del present llistat cal adreçar-se al lloc de presentació d'instàncies (ISEACV) o a través del correu electrònic info@iseacv.es.

 

 

 

 

27/09/2016

Es convoca, amb caràcter d'urgència, per a la cobertura del lloc de treball:

Professor especialista en FASHION EDITORIAL, en jornada laboral parcial de 8 hores setmanals.

Les sol·licituds es presentaran en la seu de l'ISEACV des del dia 29 de setembre de 2016 al dia 4 d'octubre de 2016, amdós inclusivament en horari de 9:00 a 14:00 hores. Es podran enviar també al correu electrònic següent info@iseacv.es fins a les 14:00 hores del dia 4 d'octubre de 2016. En  este cas, tindrà que enviar-se també tota la documentació per correu ordinari a la direcció de l'ISEACV.

Descarrega la convocatòria.

Descarrega el model de sol·licitud

agenda

Events