T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere L'Escola de Disseny de València participa a la Valencia Fashion Week

L'Escola de Disseny de València participa a la Valencia Fashion Week

L'exposició Moulage i la desfilada Proyecta són les dues aportacions de l'Escola de València a la Setmana de la Moda, que es celebra del 25 al 27 de setembre i té com a seu principal el Centre del Carme, un antic convent del segle XII de la Ciutat Vella.

La 17ª Valencia Fashion Week, Setmana de la Moda, és l'esdeveniment més important de la ciutat relacionat amb el disseny de moda.

Moulage, és una exposició de treballs de les alumnes de 2n de moda que s'inaugura el dijous 25 a les 16h. al claustre gòtic del Centre del Carme, carrer Museu, 2.

La desfilada anomenada Proyecta, mostra treballs d'alumnes de 3r de l'assignatura Col·lecció d'autor, impartida per Isbel Messeguer. L'exposició té lloc al claustre renaixentista del Centre del Carme a partir del divendres 26 a les 13h.

El Moulage és la creació de peces de roba directament sobre maniquí. Aquesta tècnica és matèria d'estudi a l'especialitat de disseny de moda de l'Escola i s'ha exposat regularment en nombroses fires internacionals de moda, com ara FIMI.

Amparo Peguero i Isbel Messeguer, professores de l'EASD de València, són les impulsores de l'exposició. Els estudiants de l'especialitat demostren la seua capacitat d'expressió sobre maniquí i acompanyen els seusmoulages amb esbossos i vídeos dels treballs que il·lustren el procés i l'assoliment del prototip final.

SUPORT A ESTUDIANTS
En paraules de Sales Tatay, directora executiva de l'edició 2014, "la Valencia Fashion Week aposta enguany pel suport als joves", no debades s'ha convidat a estudiants de disseny d'arreu del món per a participar com a creadors en les diferents desfilades i passarel·les.

Un cicle de conferències, lliuraments de premis, desfilades i presentacions de col·leccions culminen les activitats de la 17ª edició.

A banda del Centre del Carme, altres esdeveniments de la Setmana de la Moda es poden visitar a la Plaça Els Pinazo i també a La Gallera, una sala d'exposicions del Barri del Mercat.

 

agenda

Events