T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere L’EASD d’Alcoi inaugura el curs amb el lliurament dels Premis Paco Monllor

L’EASD d’Alcoi inaugura el curs amb el lliurament dels Premis Paco Monllor

El passat 31 d'octubre es va celebrar a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, l'acte inaugural del curs 2013-2014 amb la intervenció del seu director, la directora de l'ISEACV el director del Centre Tecnològic del Joguet i l'alcalde de la ciutat. 
Rubricà l'acte la 5ª Edició dels Premis Paco Monllor, on es van reconèixer els millors Projectes Finals de Carrera dels alumnes de l'Escola.

Vicent Martí, director de l'Escola, va agrair la presència de les personalitats i va fer un resum dels objectius aconseguits en el passat curs. També va parlar dels nous projectes com ara la graduació de la primera promoció de l'ensenyament superior en Grau de Disseny, la incorporació del grau de moda dins l'oferta formativa de l'Escola i la implantació per primera vegada d'un màster en disseny paramètric.

Per altra banda Manuel Aragonés, director del Centre Tecnològic del Joguet (AIJU), va posar de relleu la tasca que desenvolupa l'Escola per a formar a futurs professionals i orientar-los a l'etapa post formativa per tal que els alumnes s'incorporen a les empreses dels voltants com a dissenyadors. El director de l'AIJU va subratllar l'estreta col·laboració entre l'Escola i el Centre Tecnològic fent cursos de formació i participant en projectes i concursos. 

Julia Climent, directora del ISEACV, va fer una valoració de l'esforç dels docents de l'Escola per ser referents en la formació de titulats superiors en el món del disseny, perfectament preparats per a assolir el repte de la innovació i de la creativitat a l'àmbit de la indústria sectorial i va exposar els reptes que l'ISEACV té plantejats a curt termini.

Finalment Antonio Francés, alcalde d'Alcoi, va lliurar els diplomes als alumnes guardonats en la modalitat de Cicles Formatius i Julia Climent ho va fer en la modalitat de Grau.

agenda

Events