T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere L'EASC participa en la XII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises

L'EASC participa en la XII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises ha organitzat unes jornades per motiu de la XII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises, un certamen i concurs que estimula la cultura de la ciutat des del 13 de novembre fins el 15 de gener de 2016. 

Durant aquests dies s'ha pogut assistir a diverses master class i a conferències impartides a l'Escola per tres ceramistes nord americans:
Christopher Davis – Benavides va fer la master class anomenada Preparació d'argila de paper i serradures en l'elaboració d'escultures amb tubs d'aquest material a més a més de la conferencia Reflexió de dos mons.
Catherine Schimd Maybach va impartir una master class titulada Tècniques de transferència d'imatges amb una impressora làser" i una xarrada anomenada The space between.
Karen Gunderman va pronunciar la conferencia Programa d'educació en ceràmica del departament d'art i disseny, Peck School of the Arts de la Universitat de Wisconsin-Milwaukee, EE UU.

EXPOSICIONS
Paral·lelament a aquests actes, els assistents van poder gaudir de visites guiades a distintes exposicions en el Museu de la Fotografia de Manises, MUMAF, com ara Minji Jung o Alejandra Bañuelos, exalumna premiada amb Menció d'Honor en Disseny de Producte Ceràmic durant la passada edició de la Biennal de Ceràmica.

Rafael Pérez i Juan Ortí, guanyadors tots dos de l'última edició de la Biennal, van exposar els seus treballs a la Casa de Cultura de la ciutat. 

El Museu de Ceràmica de Manises, MCM, alberga l'exposició American clay, four visions of american contemporary ceramics i a la sala Els filtres es mostren les peces seleccionades per a la XII Biennal.

La direcció del centre comenta que "tenim el plaure de comunicar-vos que malgrat la competència per la participació de ceramistes de tot el món, en la present edició hi ha hagut una àmplia representació d'artistes seleccionats que han estat formats en el nostre centre, com ara Nela Sánchez, Amparo Almela, Juan José Muñoz, Miriam Elzein, Gloria Lacruz o Juan Carlos Iñesta".

PREMIS
Entre els premis que la Biennal lliura als creadors inscrits està el Premi Diputació Provincial de València, que enguany ha estat concedit a Concha Arjona per la seua obra Distropía. Per altra banda, Neus Jiménez ha rebut una menció honorífica en l'apartat de disseny per la seua sèrie Lunática.

agenda

Events