T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Jornades "L'ALTRA PINTURA" 2016 a l’Escola D’Alcoi

Jornades "L'ALTRA PINTURA" 2016 a l’Escola D’Alcoi

Jornades L'Altra Pintura

El dies 14 i 15 d'octubre de 2016 es celebren les Jornades "L'ALTRA PINTURA" 2016 a la Sala d'actes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

Aquestes jornades se centren en el llibre L'altra pintura. D'un temps, un indret i una indústria, que és una adaptació de la tesi doctoral del professor de l'ISEACV, Rafael Calbo Such, en actiu a l'Escola d'Alcoi.

Les jornades estan impulsades per la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant amb la intenció de divulgar un fet històric singular. Tal com afirma Calbo:
"Durant la dècada de 1950 van sorgir a les comarques del sud del País Valencià, en concret a l'Alcoià i al Comtat una producció pictòrica industrial. Aquesta elaborava una pintura-simulacre que imitava estils artístics anteriors. Tot i que en l'actualitat es troba en procés de desaparició, entre d'altres raons, per la deslocalització industrial, va ocupar un gran nombre de treballadors i va tenir una gran importància socioeconòmica."

L'assistència dels alumnes a les jornades serà reconeguda amb crèdits ECTS, tant pels alumnes del campus ISEACV com de la Universitat d'Alacant.

 

Jornades L'ALTRA PINTURA (Universitat d'Alacant)

Jornades L'Altra Pintura (Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi)

 

agenda

Events