T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere I Jornades Internacionals de Ceràmica 2013

I Jornades Internacionals de Ceràmica 2013

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises organitza les I Jornades Internacionals de Cerámica 2013, els dies 25, 26 i 27 d'abril, amb la participació de destacats ceramistes espanyols i portuguesos. Intervenen en el wokshop: Alberto Hernández, Ana Sobral, Carlos Net, Ana Lousada i Xohan Viqueira.


L'objecte d'aquestes jornades és oferir als alumnes i ceramistes inscrits una visió de la ceràmica actual, combinant diferents enfocaments de la creació ceràmica. L'esdeveniment és un dels més destacats exponents de la ceràmica contemporània que se celebrarà durant aquest curs en la nostra Comunitat.

Les jornades s'iniciaran el dijous 25 amb un acte de portes obertes a les 19:30 h amb la inauguració d'una exposició col·lectiva dels artistes participants i un concert de música. En els dies 26 i 27 els artistes desenvoluparan el seu treball cara al públic amb demostracions de realitzacions de peces, coccions especials, vídeos i audiovisuals del treball personal i sessions d'intercanvi i consulta amb els participants.

Per a més informació consultar www.esceramica.com

agenda

Events