T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Evoca, una exposició de ceràmica commemora el centenari de l'Escola de Manises

Evoca, una exposició de ceràmica commemora el centenari de l'Escola de Manises

evoca02_92.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises (EASC) enguany es mostra especialment esplèndida per motiu del centenari de la seva creació; exposicions, la participació en fires, una biennal i una celebració oficial han adornat el curs 2015-16.

Entre els esdeveniments previstos fins a final de curs hi ha l'exposició Evoca, que s'inaugura el 28 d'abril en El Museu Nacional de Ceràmica i de les Arts Suntuàries González Martí (Palau del Marquès de Dos Aigües de València).

Evoca narra els 100 anys d'història de l'EASC de Manises a través de sis grans espais titulats: La tradició reinterpretada, Els inicis, Hereus de la tradició, Escultura ceràmica, Ceràmica hand made i Desenvolupaments tecnològics. 

Mitjançant gràfics i peces de ceràmica artística, l'exposició recorre visualment les diferents etapes que ha tingut l'Escola, definides pels programes formatius impartits a les seves aules.

Un concert de música realitzat amb objectes ceràmics o Cossos sonors, acompanyarà la inauguració. Eva Domingo, Ximo Pascual i Inma Juan interpretaran temes musicals ajudant-se d'aquests instruments de ceràmica, alguns dels quals són de remots orígens, com udis, ocarines o tambors.

agenda

Events