T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere El Campus ISEA ofereix set màsters per al present curs

El Campus ISEA ofereix set màsters per al present curs

L'inici del nou curs 2014/15 té com a gran novetat l'ampliació de l'oferta postgrau dels conservatoris superiors i escoles superiors d'Alacant, Castelló i València. A hores d'ara es poden cursar set màsters d'Ensenyaments Artístics, tres de disseny i quatre de música.

Aquest creixement d'estudis postgrau dins de l'àmbit artístic i del disseny dóna resposta a una demanda d'especialització en aquest camp que no s'havia cobert en cap comunitat autònoma. No és fins 2012 que institucions educatives valencianes imparteixen màsters d'ensenyaments artístics, els primers a tot Espanya.

L'impuls dels postgraus al Campus ISEA s'ha de comprendre com una suma de circunstàncies positives: el desenvolupament del Pla de Bolonya, el compromís de les administracions públiques, la gestió dels centres i el saber del professorat.

Els màsters que les escoles d'art i superiors de disseny imparteixen a partir d'octubre són: 


Edició d'Obra Gràfica mitjançant el Gravat i la Serigrafia, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló. 3ª edició.

Co-disseny de Moda i Sostenibilitat, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. 1ª edició.

Creativitat i Desenvolupament de Producte, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. 3ª edició.Pel que fa als màsters impartits pels conservatoris superiors de música del nostre territori l'oferta és la següent des de finals de setembre:


Interpretació i Investigació de la Música, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Òscar Esplà' d'Alacant. 3ª edició.

Interpretació Musical i Investigació Aplicada, impartit al Conservatori Superior de Música ‘Salvador Seguí' de Castelló. 2ª edició.

Interpretació Musical i Investigació Performativa, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. 3ª edició.

Interpretació Operística, impartit pel Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. 2ª edició.

agenda

Events