T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Dos màsters en Ensenyaments Artístics es sumen a l'oferta de postgrau de l'ISEACV

Dos màsters en Ensenyaments Artístics es sumen a l'oferta de postgrau de l'ISEACV

El curs 2015/16 s'engega amb una ampliació dels postgraus del campus ISEACV. El màster en Disseny Paramètric i Fabricació Digital de l'Escola d'Art i superior de Disseny d'Alcoi i el de Disseny de publicacions analògiques i digitals de Escola d'Art i superior de Disseny de València, són les dues noves aportacions als postgraus dels Ensenyaments Artístics del nostre territori. Enguany, doncs, els conservatoris superiors i escoles superiors d'Alacant, Castelló i València ja sumen un total de nou màsters, cinc de dissenyi quatre de música.

La tendència en la creació de postgraus dins de l'àmbit artístic i del disseny a la nostra autonomia és clarament creixent. Aquests màsters orientats a l'especialització professional són el resultat de la inquietud i capacitat del professorat del campus, que els va impulsar així com va tindre la possibilitat de fer-ho, aprofitant el marc legal de 2012 i amb l'imprescindible ajut de les institucions educatives. 

Mentre l'actual curs comença amb dos nous postgraus de disseny, cal destacar que la consolidació dels màsters més veterans és una realitat: quatre compleixen la seua 4ª edició i tenen el mèrit d'haver estat els primers en impartir-se a tot Espanya, dins del context dels Ensenyaments Artístics. 

DISSENY
Els màsters que les escoles d'art i superiors de disseny imparteixen a partir d'aquest mes d'octubre són:

Disseny Paramètric i Fabricació Digital a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. 1ª edició.


Edició d'Obra Gràfica mitjançant el Gravat i la Serigrafia, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló. 4ª edició.

Co-disseny de Moda i Sostenibilitat, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. 2ª edició.

Creativitat i Desenvolupament de Producte, a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. 4ª edició.

Disseny de Publicacions Analògiques i Digitals a l'Escola d'Art i superior de Disseny de València. 1ª edició.MÚSICA
Pel que fa als màsters impartits pels conservatoris superiors de música, l'oferta és la següent:


Interpretació i Investigació de la Música, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Òscar Esplà' d'Alacant. 4ª edició.

Interpretació Musical i Investigació Aplicada, impartit al Conservatori Superior de Música ‘Salvador Seguí' de Castelló. 3ª edició.

Interpretació Musical i Investigació Performativa, que s'imparteix al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. 4ª edició.

Interpretació Operística, impartit pel Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo' de València. 3ª edició.
 

agenda

Events