T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Comença el "XII Congreso del Técnico Cerámico" a l'Alcora

Comença el "XII Congreso del Técnico Cerámico" a l'Alcora

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora acull des de hui fins el 25 d'octubre la celebració conjunta delCongreso Técnico Cerámico i el LIII Congreso de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio.
En la present edició les dues associacions referents del sector ceràmic nacional, la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio i l'Asociación de Técnicos Cerámicos, han decidit unir esforços. D'aquesta manera, la SECV, aportarà el caràcter científic del Congrés, mentre que l'ATC treballarà des del punt de vista tècnic i aplicat.

La Casa Reial, a través de Ses Alteses Reials els Prínceps d'Astúries, han acceptat la Presidència d'Honor del Congrés mentre que la conferència inaugural serà a càrrec del prestigiós investigador Prof. D. Avelino Corma, membre de la "Royal Society" de Regne Unit. Corma, el segon espanyol que aconsegueix aquest reconeixement, farà una xerrada titulada "Catalitzadors sòlids: Des del laboratori a la seva aplicació".

També s'han confirmat les conferències plenàries a càrrec del Dr. Juan Mulet, director de la Fundació COTEC per a la innovació, el Dr. Victor Orera, de l'Instituto de Ciencia de Materiales de Aragón i Sra. Mª José Cabrera, directora de R+D+i de VIDRES, S.A.

Les línies de treball del Congrés, es basen en:
• Presentació per part dels principals grups de recerca nacionals i internacionals de les seues línies de treball, perquè es genere un fòrum d'intercanvi de coneixement i idees entre grups de treball i empreses.
• Presentació dels principals resultats de recerca de treballs que s'estiguen duent a terme, mitjançant una sessió de conferències ràpides basades sobre pòster.
• Presentació de noves línies de productes relacionades amb el sector ceràmic.
• Fòrums de debat sobre els aspectes més importants del sector.

Un altre punt fonamental que cal remarcar és l'altíssima participació empresarial al Congrés; més de 30 empreses han col·laborat amb el seu patrocini i s'espera l'assistència i participació de més d'un centenar d'empreses.

La inscripció es troba oberta als llocs web de l'ATC, de la SECV i del Congrés. A més a més al web del Congrés es poden comprovar totes les actualitzacions que s'hi van realitzant. També es pot visitar la pàgina de Facebook, on hi ha notícies i enllaços relacionats.
La inauguració serà hui dimecres 23 d'octubre a les 17.15, a la sala d'actes de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora.

 

agenda

Events