T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Quatre nous títols de màster oficials als centres ISEACV

Quatre nous títols de màster oficials als centres ISEACV

L'ISEACV compta per al proper curs 2023-2024 amb quatre nous títols oficials de màster, en els àmbits de l'artesania i disseny ceràmics, la composició multimèdia, la sonologia aplicada, la creació sonora i la interpretació i investigació de la música antiga.

Aquests títols compten amb els informes favorables del Consell Superior d'Ensenyaments Artístics i l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i han estat homologats i inscrits pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Màster en Ensenyaments Artístics en Artesania, Disseny i Producció Sostenible de la Ceràmica

Ordre EFP/632/2023, de 8 de juny, per la qual s'homologa el pla d'estudis del Títol de Màster en Ensenyaments Artístics en Artesania, Disseny i Producció Sostenible de la Ceràmica de l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises i l´Escola d´Art i Superior de Disseny de València.

Máster en Enseñanzas Artísticas en Composición Multimedia

Orden EFP/667/2023, de 14 de junio, por la que se homologa el plan de estudios del Título de Máster en Enseñanzas Artísticas en Composición Multimedia del Conservatorio Superior de Música «Salvador Seguí» de Castellón.

Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Música Antiga i Investigació de Patrimoni Musical

Ordre EFP/671/2023, de 14 de juny, per la qual s'homologa el pla d'estudis del Títol de Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Música Antiga i Investigació de Patrimoni Musical del Conservatori Superior de Música «Salvador Seguí» de Castelló.

Màster en Ensenyaments Artístics en Sonologia Aplicada i Creació Sonora

Ordre EFP/673/2023, de 14 de juny, per la qual s'homologa el pla d'estudis del Títol de Màster en Ensenyaments Artístics en Sonologia Aplicada i Creació Sonora del Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València.
 

Informació Màsters ISEACV

agenda

Events