T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Quatre centres ISEA posen en escena una òpera de Mozart

Quatre centres ISEA posen en escena una òpera de Mozart

Els ensenyaments artístics s'han donat la mà un any més en el Taller d'Òpera de l'ISEACV 2014 amb la representació de l'òpera Le nozze di Figaro, música de W.A. Mozart i text de L. Da Ponte.

Alumnes i professors de diverses especialitats de quatre Escoles i Conservatoris valencians han treballat intensament per fer possible aquest esdeveniment que es va representar el passat 20 de maig a l'Auditori Joaquín Rodrigo del Conservatori Superior de Música de València.

L'obra estarà en cartell també el 22 de maig, posteriorment viatjarà a Paterna el 25 de maig i a Riba-roja de Túria el 30 de maig.

En aquesta edició del Taller d'Òpera han participat l'Escola Superior d'Art Dramàtic, el Conservatori Superior de Dansa, l'Escola d'Art i Superior de Disseny i el Conservatori Superior de Música.

La col·laboració inclou també al Departament d'Imatge Personal de l'IES Salvador Gadea d'Aldaia i les aportacions de la Regidoria de Cultura dels ajuntaments de Paterna i Riba-roja de Túria, que donen suport a aquesta creació operística.

Els personatges estan interpretats pels cantants de la primera edició del Màster en Ensenyaments Artístics d'Interpretació Operística i els cantants del grau del Conservatori de Música. L'elenc es completa amb la participació dels ballarins del Conservatori de Dansa i dels integrants de l'Orquestra del Taller d'Òpera del Conservatori de València.
L'escenografia, tot el vestuari, atrezzo i accessoris, a més a més de la comunicació gràfica, han estat a càrrec de l'EASD de València.

 

agenda

Events