T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Convocatòria contractació professorat especialista per als centres de l'ISEACV

Convocatòria contractació professorat especialista per als centres de l'ISEACV

Es convoquen, amb caràcter d'urgència, per a la cobertura dels següents llocs de treball:

  • 1 Professor/a especialista en ARPA, en jornada laboral de 6 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Música de València.
  • 1 Professor/a especialista en HISTÒRIA DE LA DANSA, en jornada laboral de 14 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Dansa d'Alacant.
  • 1 Professor/a especialista en LLENGUA ANGLESA, en jornada laboral de 20 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Música de Castelló.
  • 4 Professors/es especialistes en PIANISTA REPERTORISTA, en jornada laboral de 20 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Música d'Alacant.
  • 3 Professors/es especialistes en PIANISTA REPERTORISTA, en jornada laboral de 20 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Música de Castelló.
  • 1 Professor/a especialista en TECNOLOGIA MUSICAL, en jornada laboral de 10 hores setmanals, per al Conservatori Superior de Música de Castelló.

Les sol·licituds es presentaran en la seu de l'ISEACV des del dia 14 al dia 20 d'octubre de 2016, amdós inclusivament en horari de 9:00 a 14:00 hores. Es podran enviar també al correu electrònic següent info@iseacv.es fins a les 14:00 hores del dia 20 d'octubre de 2016. En  este cas, tindrà que enviar-se també tota la documentació per correu ordinari a la direcció de l'ISEACV.

Descarrega les convocatòries

Descarrega el model de sol·licitud

agenda

Events