T'interessa

multimedia

Video promocional

ACTUALITAT

Ves enrere Cent anys de l’Avanguarda Rusa

Cent anys de l’Avanguarda Rusa

El 16 d'octubre vinent l'EASD de València commemora el naixement de l'art modern rus amb un acte que unifica música, teatre i imatge. 
En col·laboració amb el Conservatori Superior de Música de València i l'Escola Superior d'Art Dramàtic, l'Escola de València ens oferirà un recital de piano, una exposició sobre la renovació escènica a la Rússia revolucionària i una obra de Maiakovski. 

L'acte recorda un esdeveniment que es considera clau en la transformació radical de les arts escèniques del segle XX, l'estrena de l'òpera Victòria sobre el Sol i l'obra teatral de Maiakovski La rebel·lió dels objectes.

Cal subratllar el fet que en aquell esdeveniment van concórrer totes les arts: música, art dramàtic i grafisme i imatge. 

Seguint el mateix esperit, les tres activitats que es viuran a l'Escola de València són una trobada entre el disseny, la música i l'art dramàtic, fruit de la intensa convivència que s'està produint en els ensenyaments artístics al territori Valencià.

Un recital de piano amb obres de Skriabin, Prokòfiev i de Matiuxin encetarà l'acte al vestíbul de l'Escola Superior de Disseny de València. Seguidament es donarà pas a la inauguració de l'exposició Un centenari en la renovació escènica. Després de la inauguració de l'exposició, tindrà lloc la representació de la revisió de l'obra teatral La rebel·lió dels objectes del poeta rus Vladímir Maiakovski.

agenda

Events