T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE COM POTS AJUDAR UCRAÏNA

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE COM POTS AJUDAR UCRAÏNA

SOLIDARITAT VALENCIANA AMB UCRAÏNA

La Comunitat Valenciana és, com ha tingut oportunitat de demostrar en altres crisis humanitàries, una terra d'acollida. També ara, amb motiu de la invasió i guerra a Ucraïna, la societat i institucions valencianes volen manifestar i materialitzar la seua solidaritat amb el poble ucraïnés, de la manera més adequada possible.

En col·laboració amb el Govern d'Espanya, la Generalitat, a través de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica s'encarregaran d'organitzar la solidaritat valenciana i canalitzar a través de diverses vies els oferiments que es realitzen per part d'entitats  locals, ONGs (Organitzacions No Governamentals) o particulars.

Perquè l'ajuda al poble d'Ucraïna siga adequada i efectiva, és necessari i fonamental avaluar adequadament les necessitats, organitzar i planificar que arribe a qui el necessite i, per tant, canalitzar adequadament la immensa i generosa solidaritat que el poble valencià està realitzant i vol realitzar.

Més informació en: https://gvaoberta.gva.es/va/ucrania