T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere Cevisama Lab dóna el 1er premi als alumnes de l'EASD d'Alacant

Cevisama Lab dóna el 1er premi als alumnes de l'EASD d'Alacant

El dijous 13 de febrer en Fira València es van lliurar els premis del Concurs de Disseny Ceràmic i Disseny de Bany de Cevisama Lab, en la categoria de Disseny de Lavabos.

El grup de dissenyadors de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant format per Pedro Boj, Javier Gutiérrez i Romer Ángel Rossell ha obtingut el primer premi i tres mil euros pel projecte Level Bath. Choose your privacy. 

El lema d'aquesta edició de Cevisama Lab ha estat Els lavabos del pis compartit, un motiu que els estudiants de disseny de l'Escola han sabut desenvolupar. 
En paraules d'ells "Level Bath és el primer kit de lavabos modular dissenyat per a parelles que comparteixen pis, ja que està format per mòduls que possibiliten tot un seguit de composicions que ofereixen diferents graus d'intimitat, en funció de les necessitats de l'usuari". 
Per al jurat, "és una proposta versàtil i original i que ofereix moltes solucions amb pocs elements". 

Aquest projecte s'ha treballat dins de l'assignatura de Projectes Interdisciplinaris que comparteixen les tres especialitats de grau de l'EASDA i ha estat dirigit per les professores Amparo Aznar, Candi Pérez i Carlos Manteca.