ACTUALITAT

« Ves enrere

L'Escola de Disseny de València guanya el Pentawards Bronze Award, en els PENTAWARDS AWARD 2O21

L'Escola de Disseny de València guanya el Pentawards Bronze Award, en els PENTAWARDS AWARD 2O21

  

 

L'alumne de l'Escola de Disseny de València (EASD València), Javier Amigo Casado, alumne de l'especialitat de Disseny de Producte, ha obtingut el Pentawards Bronze Award 2O21 -Packaging Innovations & Luxury Packaging London- en la categoria de "Treball conceptual de estudiant: articles de luxe ".
 
El dijous 30 de setembre es van lliurar els premis en una gala celebrada a Londres i transmesa en viu a través de Zoom. Els Pentawards Awards celebren aquest any la seva 15a edició, és un concurs anual compromès en el reconeixement de l'excel·lència de el disseny, sent la competició internacional més exclusiva dedicada a el disseny d'envasos.
 
"Ancho" és el projecte presentat per Javier Amic Casat i realitzat durant el curs acadèmic 2019-2020 en l'assignatura de tercer curs Projectes d'envasos i embalatges, i tutoritzat pel professor Miguel López Gil. És un projecte d'envasos de luxe per a anxoves inspirat en els tinters de principis de segle XX. Proposa un format diferent a l'convencional variant la forma de la mateixa i amb un sistema d'obertura i tancament de l'envàs que recorda els tinters. Pensat per a la seva futura distribució i venda a gran escala, el projecte resultant innova tant en el format presentat com a la identitat creada per a aquest.
 
Des de la EASD València volem reforçar la importància de la feina conjunta entre professorat i alumnat, sent un argument més en defensa d'una escola pública de qualitat.