T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere Jornades de disseny a l'Escola d'Alacant

Jornades de disseny a l'Escola d'Alacant

El 5 de març comença Alacant Dissenya 2014, la trobada anual de disseny de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant.

Durant el més de març i fins al primer d'abril, destacades figures del disseny nacional debatran en sis intervencions públiques sobre la relació entre disseny i empresa, el tema central d'enguany.

La inauguració d'Alacant Dissenya estarà presidida per la directora del ISEACV, Julia Climent. A partir d'aqueix moment els professionals participants compartiran amb l'Escola d'Alacant la seua experiència professional i les sinèrgies que sorgeixen del treball en equip, a més del treball amb l'entorn empresarial i amb els clients.

Les ponències i taules redones tenen com a objecte estimular la participació d'estudiants, ex alumnes i docents en un debat que vol transmtre als futurs professionals quins són els perfils que demanden les empreses i els diversos tipus de mercat en l'àmbit del disseny.

Per a la nostra comunitat educativa és essencial saber com han d'adaptar-se els nous dissenyadors a les innovacions, quina hauria de ser la seua formació més adient i quina importància cobra el treball en equip.

Ponències i taules redones :

5 de març "Fotografia i ceguesa": Ángela Farias

12 de març "Interiorisme i imaginació": Esther Rivera -"Porcelanosa"- / Pedro Díaz / Ana Muñoz

18 de març "Envàs versàtil": Rafael Mira -"ITC-Packaging"-/ Leandro Jaimovitch / Carlos Abadia – "Carton Lab" -

20 de març "Producte innovador": Soledad Berbegal -"ACTIU"- / Rafael Villar -"INNOVA industrial design"- / Alberto Martínez -"CuldeSac"-

25 de març "Tecnologia emotiva": Carlos Bermúdez -"Energy System"- / Rubén Martínez -"From the Bench"- / José María Román "Bynewroman"

​1 d'abril "Cartells de cinema": Rafael Raga