T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere Inauguració exposició “Generació Brillant” en el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana el dimarts 24 de maig de 2022

Inauguració exposició “Generació Brillant” en el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana el dimarts 24 de maig de 2022

València, 18 de mayo de 2022


 

“Generació Brillant: 20 anys de Joieria contemporània a l´Escola Superior de Disseny de València” commemora els vint anys de la posada en marxa de l'especialitat de Joieria en l'Escola Superior de Disseny de València. Al llarg d'aquests anys, l'especialitat ha anat creixent des de les pràctiques artesanals i el llegat tècnic de l'ofici, al disseny i l'experimentació artística. Dues dècades després, impartim l'únic Grau en Joieria i Objecte que existeix a Espanya, un itinerari dins del Grau en Disseny de Producte.

L'exposició es vertebra en tres eixos o seccions que fan un recorregut per l'obra acadèmica i professional de l'alumnat format durant aquests vint anys a la nostra escola. Algunes de les obres exposades formen part dels circuits expositius de joieria contemporània actuals del panorama nacional i internacional.

Les seccions que articulen l'exposició són; “Idees i formes” –composta pels treballs de l'alumnat realitzats en les assignatures projectuals i tallers de joieria i objecte–, “Noves Mirades” –projectes finals de carrera– i “Fent Tendències" –peces que obrin nous camins en el sector de la joieria contempóranea–.

El projecte s'integra dins de la línia “Espais Artesans” del Centre d´Artesania de la Comunitat Valenciana, que pretén identificar, posar en valor i fer costat a visibilitzar, entre altres espais i institucions, l'oferta educativa i el treball de l'Especialitat de Joieria de l'Escola Superior de Disseny de València. Amb aquesta exposició, el Centre d´Artesania inaugura aquesta nova línia de treball.

Fa vint anys comencem…
…vint anys després som un referent en joieria contemporània.

Iniciativa de l'Especialitat de Joieria de l'Escola Superior de Disseny de València i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.


Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana / Sala exposicions temporals.

Inauguració dimarts 24 de maig / 13.30 h

Comissari exposició, Carlos Pastor.
Comunicació gràfica, Estudi Locandia.