ACTUALITAT

Ves enrere Exposició DESIGN FOR OBAMA en l'EASDA

Exposició DESIGN FOR OBAMA en l'EASDA

Design for Obama es va inaugurar el dimecres 5 de juny en el Saló d'Actes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant. L'acte va ser presentat pel director de l'EASDA, Jordi Bachero que va llegir les paraules enviades per l'Agregada Cultural de l'Ambaixada dels Estats Units d'Amèrica a Espanya, Amy Bliss, intervenint a continuació el professor de l'O.A. i comissari d'exposicions José Piqueras amb una didàctica xarrada sobre l'evolució del cartell aplicat a les campanyes electorals i nous mitjans de comunicació en la gràfica electoral.

Posteriorment es va projectar el vídeo de la inauguració de l'exposició en l'escola d'art 10, organitzadora al costat de l'Ambaixada dels I.I.O.O. de la itinerància que ha recorregut deu ciutats espanyoles.

Entre les autoritats i el nombrós públic assistent es trobava el Regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Alacant D. Antonio Ardid. 

La campanya presidencial de 2008 d'Obama està considerada com un dels fenòmens comunicatius dels últims anys per l'ús de les noves tecnologies i la mobilització de col·lectius civils mitjançant formules innovadores de participació i intervenció pública.

+ informació en www.easda.es