ACTUALITAT

« Ves enrere

Exposició Diaris de Quarantena

Exposició Diaris de Quarantena

Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló

Des de l'Escola d'Art i Superior de Castelló ens conviden a la inauguració de dues exposicions per celebrar l'arribada del 2021.

Des de divendres passat es mostra en el hall de la EASD l'exposició "Diarios de cuarentena", que reflecteix el treball de l'alumnat de l'especialitat de Fotografia en el temps del confinament, que va començar amb la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març. Més informació a http://www.easdcastello.org/exposicion-diarios-de-cuarentena/

També recuperem l'exposició "Connexions", que s'hauria d'haver inaugurat el passat 25 de març i la pandèmia ens va obligar a posposar. Aquesta mostra exhibeix el resultat d'un projecte de col·laboració entre les disciplines de Ceràmica Artística i Joieria Artística, Fotografia, Disseny Gràfic i Disseny de Moda, de les escoles de València i Castelló. Una trobada molt fructífera de les dues escoles, que esperem que prompte les circumstàncies deixen reprendre de nou.

Per a complir amb les mesures de seguretat necessàries, en aquesta ocasió no hi haurà acte públic inaugural. La mostra es podrà visitar en el Menador des del 15 de gener, fins al 7 de febrer, en horari de dilluns a diumenge (https://www.uji.es/serveis/scp/base/menador/base/info/horari/)

Podeu trobar el catàleg de la mostra en: https://drive.google.com/file/d/1ZUvngvR2Qyscu7ySeJdSea6gLMQ0UAhK/view

Us esperem!