T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere El Conservatori Superior de Dansa de València inaugura i clausura la MICE 2014

El Conservatori Superior de Dansa de València inaugura i clausura la MICE 2014

Els estudiants del Conservatori Superior de Dansa de València han participat en les gales d'inauguració i clausura de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu 2014, MICE 2014, celebrada a l'Espai Rambletade València del 20 al 23 de febrer de 2014.

L'alumnat de 2n curs de l'especialitat de Coreografia i interpretació de l'estil de dansa contemporània, van intervenir en la gala inaugural amb una coreografia de la seua professora Christine Cloux, a partir de propostes dels propis alumnes.

En la gala de cloenda, van prendre part els alumnes de 1er curs de la mateixa especialitat i estil, amb una coreografia de la seua professora Idoya P. Rossi.

A la foto podem apreciar els alumnes de 1º de Coreografia i interpretació, sobre l'escenari de la sala "A" en una actuació que conjumina dansa, percussió, cinema i música.

La Mostra de Cinema MICE, organitzada per l'associació cultural "Jordi el Mussol", ha oferit un seguit de pel·lícules educatives de tots els continents, xarrades, taules redones i conferències, cinema dirigit per xiquets i xiquetes i fins i tot APPs per a nadons.