T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere El Centre de Documentació de Música i Dansa publica un projecte final de carrera del CSDV

El Centre de Documentació de Música i Dansa publica un projecte final de carrera del CSDV

Sabine Albiach, alumna del Conservatori Superior de Dansa de València, CSDV, ha publicat el seu Projecte de Fi de Carrera al web de l'INAEM, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música. 
El Centre de Documentació de Música i Dansa, INAEM-Ministeri de Cultura, ha incorporat aquesta publicació digital titulada Companyia Nacional de Dansa 1979-1990, que ha estat dirigida pels professors Mª José Alemany i José Vicente E. Sales.
L'obra ja es pot consultar al portal web Músicadanza
La presentació oficial va tenir lloc el passat dia 4 de febrer en el teatre de La Zarzuela de Madrid i va estar presidida pel director de la Companyia Nacional de Dansa D. José Carlos Martínez, el director del Teatre de la Zarzuela D. Paolo Pinamonti, el director del Centre de Documentació de Música i Dansa, CDMYD, D. Antonio Álvarez Cañibano i la pròpia autora Sabine Albiach.
En representació del Conservatori Superior de Dansa de València, van assistir la directora, Dª. Julia Grecos i els directors del treball de recerca esmentat. 

A la foto podeu veure d'esquerra a dreta: Dª. Julia Grecos, directora del CSDV, Mª José Alemany, cap del departament de pedagogia i codirectora del projecte, Sabine Albiach, alumna i autora i José Vicente E. Sales, cap d'estudis i codirector del projecte.