T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere Convocatòria contractació professorat especialista per als centres de l'ISEACV

Convocatòria contractació professorat especialista per als centres de l'ISEACV

ESCOLA SUPERIOR D'ART DRAMÀTIC DE VALÈNCIA

Es convoquen, amb caràcter d'urgència, per a la cobertura dels següents llocs de treball:

  • 2 Professors/es especialistes en DIRECCIÓ ESCÈNICA, en jornada laboral de 18 i 12 hores setmanals respectivament, per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Descarrega la convocatòria.
  • 1 Professor/a especialista en PRODUCCIÓ TEATRAL, en jornada laboral de 16 hores setmanals durant el primer semestre (Setembre-Gener), per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Descarrega la convocatòria.
  • 1 Professor/a especialista en ESPAI ESCÈNIC, en jornada laboral de 18 hores setmanals, per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Descarrega la convocatòria.
  • 1 Professor/a especialista en ESGRIMA, en jornada laboral de 12 hores setmanals durant el segon semestre (Febrer-Juny), per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Descarrega la convocatòria.
  • 1 Professor/a especialista en ACROBÀCIA, en jornada laboral de 10 hores setmanals durant el primer semestre (Setembre-Gener), per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Descarrega la convocatòria.

Les sol·licituds es presentaran en la seu de l'ISEACV des del dia 1 al dia 7 de setembre de 2017, amdós inclusivament en horari de 9:00 a 14:00 hores. Es podran enviar també al correu electrònic següent info@iseacv.es fins a les 14:00 hores del dia 7 de setembre de 2017. En  este cas, tindrà que enviar-se també tota la documentació per correu ordinari a la direcció de l'ISEACV.

Es publicarà, el dia 8 de setembre, la llista provisional d'admesos a la prova en el tauler d'anuncis i en la web del conservatori, així com a la web de l'ISEACV.

Descarrega barem ANNEX II

Descarrega el model de sol·licitud