T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere BEQUES LLADRÓ AMB LA ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE CERÀMICA

BEQUES LLADRÓ AMB LA ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE CERÀMICA

Oberta la convocatòria per a formar a la nova generació d'artesans de la porcellana

Des de l'escola ens complau la col·laboració iniciada amb l'empresa Lladró que ofereix quatre beques al nostre alumnat:  Dues beques per al Grau en Ensenyaments Artístics Superiors d'Arts Plàstiques en Ceràmica i dues més per a la categoria Tècnic Superior en Ceràmica Artística.

Amb aquestes ajudes donem continuïtat, des de la signatura valenciana i la nostra escola, al llegat artesanal i reforcem la preservació de l'ofici de la porcellana. Saber fer, creativitat i innovació caracteritzen tant la creació de la signatura com l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises, en un procés artesanal que es transmet de mestres a aprenents des de fa quasi set dècades.

Beques Lladró. Grau en Ensenyaments Artístics Superiors d'Arts Plàstiques en Ceràmica
Lladró concedeix dues beques: una es destina per a l'itinerari tecnològic i l'altra per al creatiu, que corresponen al pagament de 60 crèdits del títol del Grau en Ensenyaments Artístics Superiors d'Arts Plàstiques en Ceràmica, i 300 euros bruts per la realització de les pràctiques en Lladró.
El programa formatiu, tutelat per un representant de Lladró i un altre de EASC, inclourà activitats que permeten als alumnes l'obtenció de la pràctica professional adequada, complementant així el seu aprenentatge teòric i pràctic.
Aquestes pràctiques que es desenvoluparan en les instal·lacions de l'empresa tindran una duració màxima de 250 hores curriculars i es realitzaran durant el 2n semestre del 4t curs.

Beques Lladró. Tècnic Superior en Ceràmica Artística
Lladró concedeix dues beques més: corresponen al pagament del 100% de la matrícula del 2n curs del títol de Tècnic Superior en Ceràmica Artística, i 300 euros bruts per la realització de les pràctiques en Lladró.
El programa formatiu inclourà activitats que permeten als alumnes l'obtenció de la pràctica professional adequada, aprofundint en el domini de les competències necessàries per a reproduir peces ceràmiques artístiques i funcionals, d'acord amb les tècniques de fabricació de porcellana artística des de la visió de la signatura valenciana.
Aquestes pràctiques es desenvoluparan també les instal·lacions de l'empresa i tindran una duració de 100 hores curriculars. Es realitzaran durant el 2n trimestre de l'any escolar.

 
Procediment
Els alumnes interessats hauran de presentar en la seu de l'escola una sol·licitud i una carta de motivació en la qual s'explique les expectatives per al desenvolupament de les pràctiques juntament amb el curriculum vitae i portafolio, l'expedient acadèmic, la còpia del DNI i el justificat de matriculació.
El termini d'inscripció i enviament de sol·licituds serà del 5 de juliol al 5 de setembre de 2022, de manera presencial en la nostra secretària o enviant la documentació al següent correu electrònic: 
Les entrevistes es desenvoluparan del 16 al 23 de setembre.
L'última setmana de setembre es publicarà el llistat dels alumnes seleccionats.

Per a més informació,
https://www.esceramica.com/becas-lladro/
Tel: +34 961 206 985
Mail: 46005144@edu.gva.es