T'interessa

multimedia

ACTUALITAT

Ves enrere Alícia al país de la porcellana, premiada a CEVISAMA

Alícia al país de la porcellana, premiada a CEVISAMA

Alicia Fernández Díaz ha obtingut el Premi Especial del Públic CICA 2013, lliurat el 23 de febrer a CEVISAMA, la fira internacional de la ceràmica.
El guardó va recaure en l'ex alumna de l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises pel seu projecte "Alícia al país de la porcellana", un conjunt de peces i figures inspirades en el cèlebre conte infantil de Lewis Carroll. .

Pel que fa al Concurs Internacional de Ceràmica de L'Alcora, CICA, el premi del públic està patrocinat per la Caixa Rural San José de l'Alcora i està dotat amb 2.800 €.

El centre docent ha declarat que "L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises es congratula d'aquest premi, que de segur animarà a altres alumnes del nostre Centre a fer conèixer les seves obres mitjançant concursos d'aquest nivell".

Entre altres, van assistir a l'acte l'Alcaldessa Sra. Merche Mallol, el director del Museu de Ceràmica de l'Alcora D. Eladi Grangel, el president de la Caixa Rural de l'Alcora D. José Luís Esteban i el president de la Diputació de Castelló D. Javier Moliner.