ACTUALITAT

Ves enrere Alacant Fashion Lab Day

Alacant Fashion Lab Day

El divendres 10 de maig es va celebrar en l'EASDA a les 13:00 hores la passarel·la ALICANTE FASHION LAB DAY,organitzada per l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant, com a amfitriona, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Oriola, que aporta els dissenys.


Es van presentar diferents col·leccions: Denim Dealer, Vaig devorar, models exclusius i la col·lecció 3D Concepts, tot dissenyat per l'alumnat de l'especialitat Dissenye de moda d'Oriola i lluït en la passarel·la per ells mateixos. L'alumnat i professorat de les especialitats de Projectes i adreça d'obres de decoració i de Disseny gràfic d'Alacant van assumir les tasques organitzatives de l'esdeveniment i de gestió dels recursos i decorats.

La coordinació de l'esdeveniment va estar a càrrec del professor dóna l'EASDA, Salvador Ros pertanyent a l'agrupació d'escoles creada per al projecte denominat Desenvolupament Didàctic Integral en la Pràctica de la Tecnologia Tèxtil, projecte gestat amb la idea de generar material i recursos didàctics referents a la pràctica de la tecnologia tèxtil en l'àmbit dels estudis d'Art i Disseny.

Per a més informació: web Laboratorio de Moda