T'interessa

multimedia

Video promocional

Agenda cultural

Ves enrere ESEMS

ESEMS

"L'home i la llei, l'home i la seua continua cerca d'allò desconegut, l'home i la redacció de les lleis amb les seues transgressions. Prometeo és l'home en la seua eterna set de noves terres i noves fronteres". Luigi Nono

Demà arranca la programació de la 43a. Edició del festival de música Ensems amb la temática Illes - refugis – paradisos, amb una intervenció de l'espai públic (a Castelló), amb l'espectacle Occupy yourself  a càrrec d'Alberto Bernal i Frames Percussion. Un desig cap a la comunicació real entre individus. La "nova quotidianitat" ha creat una situació de falsa llar, una situació de voyeurisme d'allò privat, d'individus-illa. Amb la "nova normalitat" pareix que es pretén que tot continue igual, encara que s'ha eliminat o delimitat la presència i el contacte real entre les persones, i al mateix temps, la llibertat i el dret a gaudir de l'espai públic. Una falsa sensació de que tot és substituïble per la seua virtualitat.

Amb esta idea d'arxipèlag, continuem intentant crear i assolint connexions amb diferents institucions, entre altres l'ISEACV. Xarxes de col·laboració que estan possibilitant, amb la suma de recursos, crear una programació amb molts tentacles per tractar d'arribar a un públic més divers, al mateix temps que ajude a normalitzar la programació d'estes propostes sonores.

La programació es realitzarà enguany en dos blocs: del 7 al 16 de maig, i del 15 al 26 de setembre respectivament. Podeu consultar-la en:

https://ensems.ivc.gva.es/val/programaci

Els encontres de composició tindran lloc al nostre centre.

Encara què la tecnologia que tenim al nostre abast pot ajudar molt en la comunicació, no deuria suplir l'encontre i l'experiència dels sentits de l'ésser humà. Per això, us convidem a gaudir d' Ensems, espai del so i per al so.